Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Çeçenistan'da 450 Türk işçisi perişan halde
çeçenistan'da 450 türk işçisi perişan olduğu bildirildi. Cihan Haber Ajansı'nın web sitesinde gündem sayfasının altına mesaj yazan Hasan Tuncer adlı Türk işçisi yetkili kişilerden kurtarılmalarını istedi.
Türk işçinin yazdığı mesaj şöyle:

"
TüM YETKİLİLERİ ACİL OLARAK DUYURULUR!
Ben çeçenistanda bulunmakta olan 450 türk işçisinden biriyim. Penta şirketi sahibi kaçtı, çok zordurumdayız. Acilen türk yetkililerden yardım beklemekteyiz. Perişanız, şirketin mal varlığına çeçen hükümeti el koydu, bizler perişanız önemle duyurulur.
Şu anda çeçenistanda penta şirketinde bulunmakta olan 450 türk perişan halde. Şirket sahibi kaçmıştır. Olaya çeçen devleti el koydu. Şirketin tüm mal varlığına el konmuştur. Burada Türk işçileri 8 aydır çalışmaktalar, alacaklarının 2 aylığını almışlar, 6 aydır da paralarını alamıyorlar. 2 aydır da işi bıraktık evimize beş kuruş para bile gönderemedik. Evimiz perişan, bizler burada acil kurtarılmayı bekliyoruz. Günlük bize burada zor kullanıyorlar. Tehditler hatta bir tarafta. Allah rızası için bizleri kurtarın. Tüm yetkililere sesleniyorum.

HASAN TUNCER
"




Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.